Starterslink
Image default
Woningen

Wonen in Nijmegen?

De huizenmarkt is de afgelopen twee jaar enorm veranderd. Woningen zijn enorm duur geworden en veel mensen willen verhuizen. Wanneer we specifiek kijken naar Nijmegen, is de vraag soms groter dan het aanbod. Hoe vind je nu een huis dat bij jou en vooral bij je budget past? Vooral in de tijd van nu is het aan te raden om een aankoopmakelaar Nijmegen in te schakelen die je zal ondersteunen gedurende het hele proces.

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar Nijmegen adviseert je over de koopsom, voert onderhandelingen voor je uit en onderhoudt het contact met de verkoopmakelaar. De verkoper zal hoogstwaarschijnlijk een verkoopmakelaar hebben ingeschakeld. Deze wil natuurlijk de beste deal afsluiten voor de verkoper. Het is daarom aan te raden om een makelaar Nijmegen in te schakelen. Deze is namelijk bekend met het onderhandelen en zal niet snel toegeven aan de verkoopmakelaar. Op deze manier zul je nooit meer dan nodig betalen voor jouw nieuwe woning.

Als je gaat verhuizen, moet je je eigen woning natuurlijk ook in de verkoop zetten. Hiervoor kun je terecht bij dezelfde makelaar Nijmegen, die je dan kunt inhuren als verkoopmakelaar. Er wordt dan bijvoorbeeld de taxatiewaarde van je woning bepaald. De makelaar is bekend met Nijmegen, waardoor het een stuk makkelijker is om per wijk of gebied te kunnen bepalen hoeveel je voor jouw woning kunt vragen. Zij zijn immers bekend met de verschillende prijzen.