Starterslink
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe jij de interieurstijl bepaalt van het project

Dit is hoe jij de interieurstijl bepaalt van het project 

Ben je bezig met een nieuw project in huis of op je werk, dan kun je vast wel wat inspiratie en tips gebruiken. Voordat je begint, heb jij natuurlijk al een rooskleurig beeld van hoe het eruit moet komen te zien. Misschien heb je al een moodboard gemaakt en bedacht wat de interieur en functionele eisen moeten zijn van de ruimte. Maar voordat je begint met af- en verbouwen, is het belangrijk om te bepalen wat de woonstijl is. 

Zoek op Pinterest 

Pinterest is dé foto bibliotheek waar je op zoekt als inspiratie ontbreekt. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden op Pinterest. Bovendien vind je veel verschillende foto’s van interieur, kantoren en inrichtingen op deze handige social media applicatie. Maak een handig moodboard of collega van de foto’s die je hebt verzameld. Hiermee kun je uiteindelijk bepalen wat bij jou of jouw bedrijf past. 

Wat wil je uitstralen? 

Wil je als bedrijf een project inrichten? Dan is het belangrijk om te bedenken wat je wil uitstralen. Waar staat jouw bedrijf voor? Welke kleuren zijn belangrijk en moeten terugkomen in het interieur? Het interieur kan ook allesbepalend zijn voor de identiteit die je uitstraalt naar bezoekers, klanten en partners. Let hierbij ook op dat de interieurstijl goed past bij je bedrijf. 

Doe een woontest 

Om te bepalen wat je eigenlijk mooi vindt en onder welke interieurstijl dit gecategoriseerd wordt, kun je een woontest doen. Denk bijvoorbeeld aan VT wonen of andere interieur platformen waar je terecht kan om te bepalen wat jouw stijl is. 

Projectinrichting laten doen door een professional 

Ben je op zoek naar een professional voor projecten inrichten? Kijk dan eens op www.katoprojecten.nl/. Zij hebben designers, architecten, projectadviseurs en nog veel meer in huis om het hele project voor jou in te richten. Van meubels tot aan de verbouw en design; het wordt allemaal door ze geregeld! Voor je het weet is het project klaar en heb jij alles zoals je van tevoren voor ogen had.

https://katoprojecten.nl/projectinrichting/