Starterslink
Image default
Woningen

Een prefab woning laten bouwen brengt vele voordelen met zich mee

Voor een prefab woning moet je bij de specialist House of Lo zijn! Het moment is daar. Er is een stuk grond gekocht en het is klaar om een huis te laten bouwen. Het duurt nog even voordat de woning klaar is, maar dat verstoort de pret zeker niet. Om snelheid te maken in het laten bouwen van een huis, kan er gekozen worden om een prefab woning laten bouwen. Snelheid is één van de vele voordelen van een prefab woning laten bouwen. Lees verder en ontdek er nog meer.

Details en afwerking

Om echt een droomhuis te realiseren, zijn prefab woningen in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er moderne woningen, tweeverdiepingswoningen, miniwoningen, chaletwoningen, maar ook prefab notariswoningen. Eigenlijk zijn alle soorten woningen te verkrijgen als prefab woning. Een prefab woning laten bouwen kan in dit opzicht dan ook goed vergeleken worden met een normaal huis laten bouwen.

Daarbij kan er vaak gekozen worden voor bepaalde details en afwerking, zodat de woning helemaal naar wens wordt gebouwd. Denk hierbij aan kleuren, stijlen en extra’s. Een leuke bijkomstigheid is dat prefab woningen bekend staan om het feit dat ze erg goed geïsoleerd zijn.

Kwaliteit

Doordat prefab woningen continu en vaker geproduceerd worden in een daarvoor bestemde fabriek blijft de kwaliteit van de producten constant en kan deze alleen maar hoger worden omdat het proces gemakkelijk te controleren is. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een prefabschuurwoning laten bouwen of een “normaal” huis laten bouwen. Bij deze woningen is er sprake van meer maatwerk en zullen er sneller andere combinaties van bijvoorbeeld materialen gebruikt worden. Hierdoor is de kwaliteit minder constant.

Een prefab woning is relatief goedkoop

Wanneer een prefab woning laten bouwen vergeleken wordt met een huis laten bouwen, wordt het al snel duidelijk dat een prefab woning goedkoper is. In eerste instantie wordt er al bespaard op isolatiekosten doordat de woning goed geïsoleerd is. Daarnaast is het laten bouwen van een prefab woning vergeleken met de snelheid van het bouwproces al helemaal goedkoop. Een prefab woning is al binnen enkele weken gebouwd. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van de wensen van de koper, maar dan alsnog is een prefab woning aan de goedkope kant als het aankomt op het laten bouwen van een woning.

https://houseoflo.nl/