Starterslink
Image default
Woningen

Wilt u graag een huis huren in Curaçao? Dan heeft Century 21 het beste aanbod voor u!

Century 21 is hét makelaarskantoor waar u terecht kunt wanneer u een huis wil huren in Curaçao. Century 21 is al sinds 1971 actief in Curaçao en sindsdien een begrip op het gebied van kopen en huren van woningen.

Century 21 beschikt over een groot en professioneel team van makelaars en taxateurs met de juiste kennis en expertise. Het team woont en leeft zelf in Curaçao en weet daardoor alles over het wonen op dit eiland. Zelf rijden zij ook, vanwege hun werk, duizenden kilometers per jaar door het land, hierdoor weten ze alles over de huidige woningmarkt.

De medewerkers bij Century 21 zijn thuis in het spreken van verschillende talen. Zij kunnen u helpen in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Papiaments. Een internationale aanpak staat dan ook voorop.

Een huis huren bij Century 21: wat houdt dat in?

Century 21 regelt alles zelf qua huren, hierdoor heeft u de beste service en loopt u niet tegen onacceptabele biedingen aan of bezichtigingsafspraken die niet worden nagekomen.

Century 21 heeft een breed aanbod aan huurwoningen, verspreid over heel Curaçao. Ook kunt u ruimtes huren met commerciële doeleinden wanneer u dat wenst. Het aanbod van Century 21 bevindt zich in verschillende woongebieden, zoals in Cas Grandi, de Grote Berg, Jan Thiel, het Julianadorp, Villapark Zuurzak, Vista Royal en Westpunt. Voor ieder is er dus wat wils in het voor u geschikte gebied.

Wat kan Century 21 u nog meer bieden?

Century 21 is niet alleen de plek om uw huurhuis te vinden, of om uw huis te verhuren, maar ook voor het kopen en verkopen van panden kunt u hier terecht. Daarnaast kunnen de medewerkers van Century 21 ook voor u een taxatie uitvoeren voor de aan- en verkoop van woningen, hypotheekaanvragen, brand-of stormschade en voor rechtszaken en notarissen.

Neem contact op met de medewerkers van Century 21 en ontdek het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Curaçao!