Starterslink
Image default
Onderwijs

Muziek en dans

Muziek en dans zijn twee dingen die dichtbij elkaar liggen, maar ook ver van elkaar af kunnen zijn. Het zijn allebei twee kunstvormen die gaat om het uiten van je gevoel of het los laten van je problemen. Sommige mensen zien het als ontspanning, voor anderen is het hard werken en hun dagelijkse baan. Er zit daarin dus zeker ook weer een verschil. Wel draait het om zelfvertrouwen creëren en jezelf durven te zijn voor een groter publiek. Iets waar sommige mensen af en toe moeite mee hebben. Dit soort dingen doen, geeft mensen meer zelfvertrouwen over het algemeen. Ze durven zichzelf te laten zien doormiddel van een talent die ze hebben ontwikkeld en dat is natuurlijk iets super moois!

Dans workshops

Dans is een vorm van bewegen op muziek, een vorm van sierlijke bewegingen die ergens voor staan. Een manier om te laten zien wat je over een situatie denkt of wat je voelt. Er zit veel meer gevoel in dans dan je denkt. Vooral als je kijkt naar langzame dansen op muziek met een betekenis. De bewegingen die de danser of danseres maken staan voor iets, staan voor een gevoel die ze willen overbrengen of hun zelf als persoon. Er zijn veel verschillende dansstijlen die allemaal een ander talent vergen. Een dans workshop is de ideale manier om erachter te komen wat het beste bij jouw past en waar jij jezelf het beste in kwijt kunt.

Muziek workshops

Het zelfde als bij dans, draait het bij muziek ook om het gevoel wat achter de muziek zit. Dit betekend niet dat je heel goed moet kunnen zingen of rappen. Het kan ook worden gedaan zonder worden en met alleen de klanten van het instrument. Door het gebruiken van een instrument kan je veel gevoel naar boven laten komen. Alleen moet je dan wel weten welk instrument bij jouw past, en hoe je dit bespeeld. Een muziek workshop is hier ideaal voor. Zo leer je in een korte tijd veel muziek instrumenten en wat je hier mee kan. Door veel verschillende dingen te proberen kan je erachter komen wat bij jouw past, en wat goed voelt!

https://www.kleinkunstig.nl