Starterslink
Image default
Onderwijs

De Circusworkshop

De Circusworkshop

De komende periode wordt er verwacht dat er weer meer ruimte is voor basisscholen om evenementen te organiseren voor hun leerlingen. Dat betekend dat basisscholen weer na kunnen gaan denken over welke kennis ze allemaal binnen de muren van de school willen gaan brengen. Veel basisscholen hebben het momenteel erg druk, dat maakt het hier en daar wat lastig om diep in de organisatie van activiteiten te duiken. Dat resulteerd er vaak in dat deze activiteiten niet of half georganiseerd worden en dat is natuurlijk zonde. Grote Broer is een bedrijf die deze last graag op zich neemt, met de ervaring van Grote Broer is het organiseren van activiteiten voor de leerlingen op uw basisschool geen enkele moeite meer.

Grote Broer heeft een breed aanbod, in deze blog richten we ons op de Circusworkshop. Circus is een oeroude discipline en kent veel substijlen en subculturen, van ouds is het circus al iets wat staat voor entertainment. Maar circus is veel meer dan dat, circus is altijd al een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en zichzelf kan uitdagen. Het maakt niet uit waar je goed in bent, in het circus is er een plekje voor jou. Deze gedachte kunnen de circusdocenten van Grote Broer als geen ander overbrengen. 

Circusdocenten

De Circusdocenten van Grote Broer zijn niet zomaar docenten, nee. Deze docenten hebben jaren ervaring in het circus en kunnen precies vertellen hoe het echte circusleven er aan toe gaat. Tevens kunnen de docenten als geen ander de leerlingen de ins en outs van het circus leren, de docenten hebben tientallen oefeningen in hun rugzak die ze door de leerlingen kunnen laten uitvoeren. 

Klinkt zo’n circusworkshop nou interessant? Neem eens een kijkje op de website van Grote Broer, hier staat het volledige aanbod en kan je als basisschool eens rondkijken wat voor jullie interessant is. 

https://grotebroer.nl