Starterslink
Image default
Woning en Tuin

Houtsoorten bij houten vloeren

Wanneer je ervoor kiest om een houten vloer te nemen voor in je woning moet je je verschillende dingen gaan afvragen. Zo is het belangrijk dat je weet wat voor soort kleur hout het moet zijn. Maar ook is het belangrijk dat je weet wat voor soort motief het moet hebben. Maar ook niet onbelangrijk is, dat je weet welke houtsoort je wilt hebben. Elke houtsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de ene houtsoort kwalitatief heel sterk en de andere geeft een woning een hele warme uitstraling. Allemaal dingen waar je over moet nadenken bij het aanschaffen van een houten vloer. Lees deze blog over nog meer houtsoorten en lees iets over Bax Houthandel!

Hout soorten

Er zijn veel hout soorten die gebruikt worden voor het maken van een houten vloer. De ene vloer is kwalitatief heel sterk en kan heel lang mee en de andere hout soort heeft weer zijn eigen andere eigenschappen. Beuken hout en eiken hout zijn de meest bekende hout soorten voor een houten vloer. Zo heeft een beuken vloer als voordeel dat het een fijne nerf en hout structuur heeft. Eiken hout heeft juist weer als voordeel dat je het in allerlei structuren kan krijgen. Het kan extra rustiek, rustiek en select rustiek zijn. Voor ieder wat wilt.

Houtsoorten Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel kan je terecht voor een houten vloer. Bax Houthandel koopt zijn eigen hout in, maar recycled ook hout van oude balken. Ze maken zelf de vloeren, waardoor ze altijd kwaliteit verkopen waar ze zelf achter staan. Bij Bax Houthandel kan je terecht voor verschillende hout soorten waar zij ervaringen mee hebben om een houten vloer te maken. Zo verkopen ze onder andere houten vloeren van eiken hout, beuken hout, kersen hout en nog veel meer. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen. Neem eens een kijkje op baxhouthandel.com voor meer informatie over de hout soorten en laat je overtuigen door daar je houten vloer aan te schaffen!

Bezoek de website voor meer informatie :