Starterslink
Image default
Woning en Tuin

Huisnummer nodig? Leuk cadeau? De NaambordenSpecialist!

Stel je beste vriend, je zus of broer is jarig Hoe leuk zou het zijn dan een straatnaambord cadeau te doen. Met daarop de naam van de huidige straat of een dierbare straat van vroeger. Je kunt natuurlijk ook zelf een straatnaam bedenken! De straatnaamborden die je bij De Naamborden Specialist bestelt, zijn gemaakt van eersteklas emaille. Het zijn mooie én oersterke platen.

Qua afmeting valt er veel te kiezen. Onder meer 90 bij 20 cm, 90 bij 15 cm, 80 bij 20 cm en 70 bij 20 cm. Kleuren waarin we de borden maken zijn blauw, wit, zwart, bordeaux, donkergrijs, groen, crème, lichtgrijs en grijs – groen. Voor de kleur van de letter kun je kiezen uit dezelfde tinten. De belettering doen we standaard in hoofdletters, dat komt de leesbaarheid namelijk ten goede! De verzending van straatnaamborden is in de meeste gevallen gratis.

Uithangbordje met eigen tekst

Een uithangbord is een uitstekend idee als je net voor jezelf begonnen bent en wel wat reclame en naamsbekendheid kunt gebruiken. Een uithangbord zorgt ervoor dat klanten/gasten -en de postbode!- je snel en goed kunnen vinden. Daarbij attendeert het toevallige passanten ook op je werkzaamheden. En wie weet zitten daar nieuwe relaties tussen! In ons assortiment tref je vele klassieke en nostalgische uithangborden. En laten we de exemplaren van hout, leisteen en RVS niet vergeten.

We maken je er graag op attent dat De Naambordenspecialist meer biedt dan huisnummers en naamborden. Als je klikt op de categorie diversen, zie je vrolijke dierenpenningen, authentieke identiteitsplaatjes, Ja-Nee en Nee-Nee plaatjes, blikken horecaborden en natuurlijk ook cadeaubonnen. Heb je advies nodig of zit je met een aantal vragen? Schroom niet om te bellen. Het nummer is 0251-241364. Dit zijn de tijden waarop we bereikbaar zijn:

maandag tot en met donderdag: 10.00 tot 12.30 uur & 13.30 tot 18.00 uur;

vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur;

zaterdag: 10.00u tot 17.00 uur.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.denaambordenspecialist.nl