Starterslink
Image default
Woning en Tuin

Dakdekkersbedrijf Alphen aan den Rijn

Bent u in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf? Dan kunt u rekenen op de dakspecialisten van Kewodak. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van daken, kunnen wij al uw dakwerkzaamheden tot in de puntjes uitvoeren. Kewodak is voornamelijk gespecialiseerd in platte en licht hellende daken. Zowel bedrijven als particulieren rekenen op onze deskundige aanpak. Hoe groot of klein uw dakproject ook is, we gaan graag de uitdaging aan. U kunt op ons rekenen als het gaat om een dakdekker Alphen aan den Rijn, maar ook in alle omliggende steden kunnen we snel voor u klaar staan.

Kewodak diensten

Als het om daken gaat, kunt u Kewodak overal voor inschakelen. Of het nu gaat om onderhoud plegen, reparatie, renovatie of het aanleggen van een compleet nieuw dak. Als u plotseling met een daklekkage zit, kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week Kewodak Service inschakelen. Er staat dan direct iemand voor u klaar om uw dak te repareren. Dit is belangrijk, omdat het water ervoor zorgt dat de schade aan uw dak snel zal verergeren. Dit kan erin resulteren dat het gehele dak vervangen moet worden. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen.

Zonnepanelen plat dak

Denk u erover om zonnepanelen te laten plaatsen? Een plat dak is hiervoor uitermate geschikt, omdat de panelen in elke gewenste hoek kunnen worden geplaatst. Zo kan ervoor gezorgd worden dat u optimaal rendement behaalt. Kewodak is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten zonnepanelen plat dak. Welke zonnepanelen u het beste kunt laten plaatsen, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij komen graag bij u kijken om vast te stellen welk soort het beste past bij uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.kewodak.nl/