Starterslink
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een zakelijke website laten maken

Een zakelijke website laten maken

Bij weCare Media kun je een Website laten maken. Bij ons ligt de prioriteit niet alleen op een mooi plaatje, maar vooral op een goede vindbaarheid in de zoekmachine. Steeds meer mensen zoeken daar iets in op van een product wat ze willen kopen tot een vraag die zij zichzelf stellen. Uiteraard wil iedereen zo hoog mogelijk in deze zoekmachine komen. Een belangrijk punt daarbij is toch ook wel dat je een snelle website hebt. In de praktijk blijkt dat websites die in minder dan 2 seconden laden het beste scoren in Google en andere zoekmachines. Dit is een trend van de laatste tijd en dit is gebaseerd op het gedrag van mensen die de zoekmachine gebruiken. We hebben immers steeds minder tijd en daarom willen we snel wat kunnen vinden, bestellen en laten bezorgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat je een snelle website hebt die ook nog eens goed vindbaar is in de zoekmachine. Daarnaast ontzorgen wij je van A tot Z in het hele proces. Ons team zet zich altijd voor 100% in om alle taken uit te voeren die jij wenst. Zo kun jij je focussen op ondernemen en wij zorgen voor de rest. Daarnaast maken wij altijd een persoonlijk design voor bedrijven. Wij werken niet met een template, maar zorgen ervoor dat jouw bedrijf een unieke website heeft. Hierdoor zet je ook een statement neer en ben je herkenbaar voor klanten.

Waarom moet je anno 2022 een website hebben?

Anno 2022 is het erg belangrijk om een website te hebben. Klanten komen namelijk niet vaak meer via een advertentie in de krant. Daarnaast wordt er online steeds meer besteld omdat dit een stuk sneller is. Dit is voor de klant minder tijd, maar ook jij bespaard daarmee tijd. Het is dus een win win situatie.