Starterslink
Image default
Management

New business ideas for women

Nieuwe bedrijfsideeën voor vrouwen

 

1. Spullen van vlooienmarkten en kringloopwinkels omkopen

Een gezin van vijf zit op een wagen en flippert items op een vlooienmarkt

Rob van de Flea Market Flipper is de MASTER flipper (ik weet dat hij geen vrouw is, maar hij doet dit met zijn gezin). Hij maakte meer dan 130.000 dollar flipping items van vlooienmarkten en kringloopwinkels PART-TIME.

 

En, je hoeft ook niet veel geld te hebben om te beginnen. Rob raadt zijn studenten aan om te beginnen met een budget van $20-$50 om items te vinden. Gebaseerd op dat, zouden ze in staat moeten zijn om $100-$300 te verdienen (meestal door te verkopen op eBay) en dan een deel van de winst te nemen en het opnieuw te doen.

 

Rob heeft een gratis workshop gemaakt om je passie voor het bezoeken van kringloopwinkels, garageverkoop en vlooienmarkten om te zetten in een winstgevende wederverkoop business – in slechts 14 dagen. Ze maken het gemakkelijk en leuk om in hun voetsporen te treden.

2. Freelance Schrijven

vrouw die nadenkt over wat te schrijven voor freelance schrijven

Vind je het leuk om te schrijven en heb je een business idee nodig voor huisvrouwen? Je kunt veel geld verdienen als schrijver, dat weet ik omdat ik Holly Johnson interviewde die OVER $200.000 per jaar verdient als Freelance Schrijver. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was!

 

Holly zei dat ze het moeilijk vindt om GEEN $40.000-$50.000 per jaar te verdienen door fulltime te schrijven.

 

Ze heeft de geheime saus gevonden als het gaat om schrijven en het in rekening brengen van het juiste tarief voor je werk. Ze heeft een gratis introductietraining gemaakt over hoe je een schrijverscarrière met zes cijfers opbouwt.

 

Ik raad je ten zeerste aan om Holly’s cursus te volgen als je vanuit huis wilt gaan schrijven en haar weg naar succes wilt volgen.

 

Ik heb ook een aantal manieren om schrijfopdrachten te krijgen onder mijn interview met Holly.

 

3. Printables maken en verkopen op Etsy

Wist je dat je $500-$1,000 per maand aan passief inkomen kunt verdienen met printables op Etsy? 

 

Je kunt zelfs veel meer dan dat verdienen, ik heb onlangs een video gemaakt waarin ik laat zien hoe deze vrouw $8.000 per MAAND verdient met printables op ETSY! Het beste deel is dat het allemaal passief inkomen is.

 

Je maakt een printable één keer en je kunt het steeds weer verkopen. 

 

Dit is een geweldige manier om geld te verdienen vanuit huis en om te zien hoe je kunt beginnen, bekijk mijn artikel How To Make Printables to sell on Etsy.

 

4. Levenscoach

Hou je van persoonlijke ontwikkeling en geniet je van het helpen van mensen? Wil je een eigen bedrijf opbouwen? Als jij dat bent, zou je moeten overwegen om een Life Coach te worden.

 

Zie hoe Natalie Bacon een Life Coach werd die zes cijfers verdiende op weg naar zeven cijfers in mijn artikel over Hoe word ik een Life Coach.

 

Hoeveel je kunt verdienen hangt echt af van je markt. Als je je richt op lagere inkomens kun je $47 per uur vragen, als je je richt op hogere inkomens kun je $297 per uur vragen of nog veel meer.

 

Het hangt ook af van je model, doe je 1-op-1 coaching of groepscoaching. Als je geïnteresseerd bent overweeg dan om deze Life Coach Certificaat Cursus te volgen.

 

5. Start een honden bakkerij bedrijf

hond die een traktatie eet

Het starten van een hondenbakkerij is een geweldig bedrijfsidee voor vrouwen omdat het verdienpotentieel groot is. We interviewden Kristen Larsen en ze liet ons zien hoe ze heeft $ 4.000 maanden verkopen hond traktaties!

 

Als je een hond hebt en graag bakt is dit zeker iets om te overwegen.

 

Zie hoe ze aan de slag en hoe je kunt ook in onze hoe je een hond traktatie bakkerij artikel te starten.

 

6. Start een baby uitrusting verhuur bedrijf

Hoe je een baby uitrusting verhuur bedrijf te starten

Woont u in een populair toeristisch gebied? Wist u dat u een lucratieve bijverdienste verhuren baby uitrusting aan reizende gezinnen maken kon? Ik ook niet, maar ik interviewde baas moeder Ashley Anderson die maakte me een gelovige.

 

Als u geïnteresseerd bent in het doen van zoiets als dit ik raden het lezen van mijn interview met Ashley op hoe te beginnen met een baby uitrusting verhuurbedrijf.

 

Ze verdient meer dan 3.000 dollar per maand.

 

7. Maak een online winkel met Dropshipping

Dropshipping is een methode waarbij je producten van derden kunt verkopen van een Drop Shipping Company zonder het item ooit te zien of te verzenden. Wanneer u een verkoop te maken, wordt het product rechtstreeks verzonden naar de klant van de drop shipper.

 

Uw winst is het verschil tussen wat u in rekening brengen uw klanten en wat de daling van de scheepvaart bedrijf rekent u.

 

Boss Mom Theo McArthur heeft er veel succes mee en creëerde een dropshipping cursus op Udemy die je leert hoe je je eerste winstgevende Dropship Website in 14 Dagen of minder kunt lanceren en je Inkomen kunt laten groeien tot $10.000 per maand aan winst.

 

8. Transcribe

 

Dit is een geweldige baan op basis van zijn flexibiliteit en betalen. Transcriptionists luisteren naar audiobestanden en nemen op (typen) wat ze horen. Overweeg een carrière in transcriptie door eerst deze gratis minicursus te volgen.

 

Je kunt $7-$21 per uur verdienen bij transcriptiebedrijven die je inhuren of meer als je je eigen bedrijf opzet.

 

Leer hier hoe je transcriptionist kunt worden (en zie hoe Kim het doet terwijl ze haar zoon thuis les geeft).


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/