Starterslink
Image default
Mode en Kleding

Welke tas neem je makkelijk mee op de fiets?

Welke tas neem je makkelijk mee op de fiets?

Ga jij vaak weg op de fiets, dan kan het handig zijn een tas mee te nemen waar jij je spullen in kunt stoppen. Hoe vaak gebeurt het ons eigenlijk dat we geen tas bij ons hebben als we op de fiets zijn weggegaan? Toch hebben we dan van alles onderweg gekocht en weten we even niet meer hoe we dit mee moeten nemen. Met een myomy tas heb jij altijd een handige tas bij je voor onderweg, maar wat is nu echt gemakkelijk op de fiets.

Mogelijkheden op de fiets

Soms is het een hele klus om al je spullen mee te nemen op de fiets. Dat is ook niet zo gek, want denk maar eens aan het moment dat je bij de supermarkt naar buiten stapt en je denkt oeps waar laat ik nu al mijn boodschappen. Je kunt dan een doos vastbinden op je fietsendrager, maar dat werkt vaak ook niet echt ideaal. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden, hoewel ze niet allemaal even handig zijn.

Welke tas is handig op de fiets?

Ga jij naars school op de fiets, dan is een schoudertas school erg handig. Deze kun je gewoon over je schouder leggen met de tas naar achter als je dat fijn vindt. Je kunt natuurlijk ook een crossbody tas gebruiken op de fiets, want deze draagt minstens zo eenvoudig. Als je denkt meer ruimte nodig te zijn op de fiets, dan is een grote rugzak een optie. Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat jij al jouw fietsroutes veilig kunt blijven op de weg. Sommige tassen zijn niet handig, omdat ze kunnen zorgen voor een klein ongelukje. Je zou namelijk uit evenwicht kunnen raken, hierdoor kun je wel stellen dat niet iedere tas fiets vriendelijk is.

Voor elke ritje op de fiets een geschikte tas

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende tassen, want iedere tas heeft zo zijn eigen bergruimte. Dit kan echt ontzettend handig zijn, ook als je een hele dag gaat fietsen. Je wilt dan waarschijnlijk genoeg eten en drinken meenemen voor onderweg en misschien zelf een extra jasje of een vest. Kies wel een stevige tas die lekker op je schouders ligt, zodat je er niet veel last van hebt tijdens je fietsroutes. Welke tas neem jij mee als jij naar de supermarkt gaat of als jij een fietsroute gaat afleggen?