Starterslink
Image default
Mode en Kleding

Waar let je op bij een goede sport bh?

Waar let je op bij een goede sport bh?

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan bewegen. Een abonnement bij de sportschool of een rondje rennen door het bos, het kan allemaal. Toch is het wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat je beschikt over de juiste attributen, want ga je hardlopen op schoenen die hier eigenlijk niet voor zijn bestemd, dan is de kans vrij groot dat je al snel een vervelende blessure oploopt. Dit is natuurlijk niet prettig, want het kan ook zorgen voor een stukje verlies van je motivatie. Het is dus goed om jezelf eerst een te oriënteren, alvorens je een keuze maakt. Vooral bij vrouwen is het belangrijk om een goede sport bh te dragen. Dit absorbeert namelijk het grootste deel van de schokken, waardoor je veilig en prettig kunt sporten.

 

Zorg ervoor dat je sport bh niet te strak zit

 

Wanneer je gaat hardlopen, dan is het natuurlijk prettig dat je borsten niet zoveel kunnen bewegen. Omdat je dit met een normale bh niet gaat lukken, is het raadzaam een goede sport bh te kiezen. Omdat er best wel veel verschillende varianten zijn, is het dus goed vooraf te bedenken wat jij prettig vindt. Bij sporten waar je veel beweegt is een shock absorber bh bijvoorbeeld een aanrader. Deze zit wel wat strakker, maar geeft daarmee dus ook extra comfort. Wel is het goed rekening te houden met het feit je bh niet te strak zit. Dat kan er namelijk voor zorgen dat je last krijg van vervelende schuurplekken. Iets wat natuurlijk niet heel bevorderlijk is voor je prestaties.

 

Proberen 

 

Een goede sport bh kun je pas beoordelen als je deze ook daadwerkelijk probeert. Wanneer je namelijk alleen stil blijft staan, dan kun je nog niet zien en voelen of je bh daadwerkelijk doet waarvoor het bedoelt is. Schroom dus daarom ook niet om gerust even een stukje te rennen in de sportzaak om te kunnen voelen of het wel of niet prettig zit. Ook is het goed een paar springende bewegingen te maken, om te kijken in hoeverre je borsten wel of niet op en neer gaan. Je hoeft je hier overigens absoluut niet voor te schamen, want je bent echt niet de enige. Je kunt ook prima één van je sportleggings meenemen zodat je een complete outfit draagt. Heb je die niet, dan kun je die er misschien wel direct bij kopen nu je er toch bent, zo weet je zeker dat jij je outfit direct compleet hebt.