Starterslink
Image default
Personeel

Weggevertjes voor open dagen

Binnenkort een open dag van uw school, opleiding of universiteit? Dan hebben wij een groot aantal artikelen die zeer interessant zijn om weg te geven tijdens open dagen aan aankomende leerlingen, studenten en hun ouders. Speciaal voor de open dagen van het onderwijs hebben wij een producten bij elkaar gezet die perfect zijn als relatiegeschenk of promotioneel artikel tijdens open dagen.

 

Relatiegeschenk bedrukken voor open dagen

Tijdens open dagen is het van belang de school of onderwijsinstelling zo goed mogelijk te laten excelleren, zodat de aankomende leerlingen, studenten en hun ouders een goed beeld krijgen van uw school of universiteit. U wilt dingen laten zien die nieuwe studenten aanspreken. Het goede van open dagen is dat gratis promotionele artikelen altijd de aandacht trekken. Wanneer je dan tijdens de open dag relatiegeschenken hebt die bedrukt zijn met het logo van jouw organisatie, trekt dat nog meer de aandacht. Dus waarom zou je geen cadeau geven aan elke nieuwe leerling of student die zich aanmeldt. Het maakt dat uw activiteit of evenement nog meer impact krijgt en de dag voor de specifieke student afmaken. De kans is groot dat hij al zijn vrienden hierover vertelt en hen doorverwijst naar uw school. Maar wat voor een artikelen zijn nu interessant voor een open dag, wij hebben ruime ervaring in het leveren van bedrukte artikelen voor open dagen zowel voor voortgezet onderwijs, mbo, hbo opleidingen en universiteiten. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Neem gerust een kijkje in de categorie die wij hebben aangemaakt voor de open dagen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op onze website kijken naar alle artikelen die wij in ons assortiment hebben.

 

Populaire relatiegeschenken voor studenten

Over het algemeen zien wij een 5 tal categorieën die er uit steken en die veel scholen bestellen. We benoemen deze en zullen verderop een aantal suggesties doen voor de open dagen. Wij adviseren altijd om een mix te maken van handige artikelen en hippe artikelen. Het één is praktisch om te gebruiken bij studie of in de les en het andere is grappig of trendy. Zo zit er voor ieder wat wils in.

Populaire producten voor open dagen om weg te geven leerlingen, studenten en ouders.

  1. Een tas.

Als school of universiteit wil je graag informatie meegeven over de diverse mogelijkheden over uw opleidingen. Dit zijn vaak brochures of leaflets. Voor studenten en ouders is een tas dan ook erg handig om mee te krijgen met alle gewenste informatie . Een nette tas is dus eigenlijk een must. Daarnaast is de tas natuurlijk een perfecte reclamedrager. U kunt er uw logo, naam en slogan groot op drukken en deze zal nog vaak gezien worden. Tegenwoordig is de vraag naar duurzame tassen van katoen of gerecycled materiaal erg populair onder scholen.

  1. Kantoorartikelen

Artikelen die dagelijks worden gebruikt in de klas zoals pennen, linialen, geodriehoeken, gummen, etuis en meer zijn  relatiegeschenken die veel scholen standaard in het magazijn hebben liggen. Ze komen van pas bij heel veel weggeefmomenten en zijn tevens ook erg handig in het dagelijks gebruik in de les.

 

  1. Technologische artikelen en gadgets

Onder technologische artikelen en gadgets verstaan wij alles dat te maken heeft met een smartphone of tablet. Een webcamblocker, tablethoes, powerbank, USB stick of Virtual Reality bril zijn allen zeer gewilde relatiegeschenken die zeer op prijs worden gesteld door de aankomende studenten. 

 

  1. Notitieboeken

Wie schrijft die blijft wordt er vaak gezegd. Maar een notitieboek is een zeer handige aanvulling op de standaard schriften. Overal mee te nemen door het kleine en compacte formaat en groot genoeg om allerlei aantekeningen in te maken.

  1. Overige gadgets en relatiegeschenken

We zien dat veel onderwijsinstellingen goed nadenken over hoe op te vallen en toch ook wat handigs aan de toekomstige leerlingen en studenten willen geven. Een hele toepasselijke gadget vinden wij de fietsbellen en zadelhoezen. Bijna elke student komt met de fiets en een fietsbel is dan onontbeerlijk in het drukke verkeer. Met een zadelhoes val je als school natuurlijk altijd op. Zeker als er ineens honderden fietsen staan met eenzelfde zadelhoes die bedrukt is met uw logo.

 

Wij begrijpen dat er erg veel is op het gebied van weggevertjes en relatiegeschenken voor studenten. Je kunt je euro maar 1 keer uitgeven en dan moet het ook direct raak zijn. Relatiegeschenk4you heeft veel ervaring in het leveren van relatiegeschenken en weggevers voor scholen en onderwijsinstellingen. Wij denken dan ook graag met u mee en zoeken uit wat er mogelijk is binnen uw budget en wensen.

 

De artikelen die u uitzoekt kunnen wij bedrukken met uw logo, naam en/of slogan. Van te voren maken wij eerst een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel en sturen deze per mail naar u toe voor akkoord. Als u akkoord bent gaat het drukproces in werking en nadat de artikelen klaar zijn worden ze bij u afgeleverd. Indien u twijfelt tussen enkele artikelen of eerst het artikel zelf wilt zien is het ook mogelijk om een onbedrukt sample van ons te krijgen, zodat u de kwaliteit van het materiaal en de kleur van het artikel kunt beoordelen. Zo weet u zeker wat u koopt.

 

Wilt u meer weten over onze artikelen kijk dan in onze webshop www.relatiegeschenk4you.nl. Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk, bel of mail ons, wij beantwoorden uw vragen graag bel met 0546-433120 of mail naar info@relatiegeschenk4you.nl

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.relatiegeschenk4you.nl/thema-seizoenen-bedrukken/ideeen-per-brache-bedrukken/open-dagen-onderwijs-bedrukken/