Starterslink
Image default
Aanbiedingen

Rijk worden met cryptocurrency’s, is dit mogelijk?

Rijk worden met cryptocurrency’s, is dit mogelijk?

Er wordt wel eens beweerd dat investeren in een cryptocurrency een goede belegging is. Er gaan verhalen de ronde over handelaars die miljoenen hebben verdiend door op het juiste moment te kopen en te verkopen.

Cryptocurrency’s hebben dan ook een grote groei in belangstelling meegemaakt en de koers van Bitcoin zelf is de laatste 5 jaar maar liefst met 10.000% gestegen. Het lijkt dus een goudmijn en je zal je misschien afvragen waarom niet iedereen geld investeert in digitale valuta’s.

Het antwoord daarop is dat je stalen zenuwen moet hebben en hier lees je waarom.

Geld verdienen door te handelen

De verhalen die je gehoord hebt over grote winsten en cryptomillionairs betreft de mensen die in cryptocurrency’s handelen. Dit is een bijzonder specialistische bezigheid, omdat de koers nog erg schommelt en instabiel is.

Goede handelaars proberen te voorspellen wanneer het juiste moment is om een digitale valuta te kopen en wanneer weer te verkopen, maar eigenlijk blijft dit altijd gokwerk. Als je besluit cryptohandelaar te worden, dan moet je ten eerste erg sterk in je schoenen staan en ten tweede niet worden afgeschrikt door grote verliezen.

Het is de kunst om meer te verdienen dan te verliezen, maar te accepteren dat beide regelmatig de revue zullen passeren. Handelen in cryptocurrency’s is daarom dynamisch, maar ook zeker risicovol.

Geld verdienen door te investeren

Een grotere kans van slagen heb je als je je geld in een cryptocurrency investeert. Dat komt doordat de koers van de meeste grote munten de afgelopen jaren een stijgende lijn heeft laten zien.

Je richt je meer op de lange termijn dan op de pieken en dalen die zich in een korte periode voordoen en dat geeft je meer zekerheid. Het enige dat je hoeft te doen is een goede munteenheid uitkiezen, deze aan te schaffen via een exchange zoals Bitvavo en vervolgens te wachten tot deze gestaag in waarde stijgt. Verkoop je je digitale geld weer, dan heb je hier hopelijk een leuk spaarcentje aan overgehouden.

 

https://bitvavo.com/nl