Starterslink
Image default
Aanbiedingen

Maak gebruik van vilt stoelpoten

Door vilt stoelpoten te gebruiken kan je krassen, sporen en andere beschadigingen op je vloer voorkomen. Krassen, sporen en anderen beschadigingen in je vloer kan je snel beu zijn, dat is ook niet meer dan logisch. Je vloer is vaak iets wat bezoekers als eerste zien. Als de vloer erbij ligt alsof die uit een oorlogsgebied komt, dan kan dat niet echt uitnodigend zijn. Door gebruik te maken van vilt stoelpoten kan je veel van deze sporen en krassen voorkomen. Stoelen zijn nu eenmaal een meubelstuk wat vaak beweegt. Je gaat eten dan schuif je de stoel. In deze blog lees je wat meer over vilt voor onder je stoelpoten.

Wat voor vloer heb je

Mensen hebben verschillende soorten ondergronden in huis. De een heeft laminaat of hout en de ander heeft tegels. Vilt onder de stoelen zijn alleen geschikt voor de volgende vloeren laminaat, parket, plavuizen, linoleum en zeil vloeren. Wanneer je van plan bent vilt voor je stoelpoten te kopen moet je er dus rekening mee houden met wat voor vloer je in huis hebt. Als je bijvoorbeeld een vloerkleed hebt thuis zal vilt hier niet makkelijk overheen glijden, de kans dat het blijft steken is vrij groot.

Vilt stoelen soorten

Vilt voor onder je stoelen komen in allerlei soorten en maten. Je hoeft ze zelfs niet eens alleen maar onder je stoelen de plakken. Dit kan ook onder de bank, tafel of kast zijn. Met de viltjes kan je alle kanten op je kan ze bijna universeel gebruiken.

https://stoeldopshop.nl/vilt-onder-stoel/