Starterslink
Image default
Aanbiedingen

De Soundtouch Bluetooth speakers van Bose zijn krachtig, hoe zit het met de concurrentie?

De SoundTouch-reeks draadloze multiroom-luidsprekers van Bose speakers bestaat uit drie verschillende modellen: de  SoundTouch 10 ,  SoundTouch 20 en  SoundTouch 30 , elk met een grotere, duurdere en een voller en luider geluid dan de vorige.

Ze bieden een eenvoudige installatie met one-touch toegang tot uw favoriete streamingdiensten, plus een handige smartphone-app voor verbeterde bedieningsmogelijkheden.

Natuurlijk, zoals verwacht van een Bose-product, is de geluidskwaliteit van elke luidspreker ook uitstekend. In een diepgaande evaluatie vond David Carnoy van CNET de SoundTouch 10 beter klinkend dan hij lijkt.

Behalve Wi-Fi bieden de SoundTouch-luidsprekers  ook Bluetooth-connectiviteit . Er is ook de mogelijkheid om ze te gebruiken met Alexa spraakopdrachten – alles wat je hoeft te doen is om ze te verbinden met een Amazon Echo Dot .

Heos is ook een goede concurrent van Bose

De Denon HEOS-serie multiroom-luidsprekers is een van de grootste in de branche, die allemaal audio-inhoud met hoge resolutie ondersteunen. Bluetooth-connectiviteit, een mobiele app en ondersteuning voor alle belangrijke streamingdiensten zijn ook aan boord.

U hebt de keuze uit de instapniveau  HEOS 1 , evenals de grotere en beter in staat  zijnde HEOS 3 ,  HEOS 5 en  HEOS 7-  modellen. Elke luidspreker is verkrijgbaar in zwart of wit.

De meeste HEOS-luidsprekers kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst, dus het vinden van een plek voor hen zou vrij pijnloos moeten zijn. Naast de luidsprekers in verschillende maten, de familie Heos is voorzien van een  sound bar  en een  standalone versterker.

Marshall is ook een geduchte concurrent van Bose

De draadloze multiroom luidsprekeropstelling van Marshall bestaat uit drie verschillende modellen, elk met het kenmerkende door de gitaar-versterker geïnspireerde retro-ontwerp van het bedrijf. Naast de Acton, heb je ook de keuze van de grotere Stanmore , en de nog luidere Woburn .

De belangrijkste kenmerken van de speakers zijn een eenvoudige installatie via een mobiele app en een goede geluidskwaliteit, evenals de mogelijkheid om uw sonische ervaring aan te passen met ongelooflijk coole draaiknoppen. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in een zwarte of crème kleur.

De Marshall-luidsprekers ondersteunen Google Chromecast, Spotify Connect en Apple AirPlay. Bluetooth-connectiviteit en een standaard audio-aansluiting zijn ook aan boord van elk model.

https://www.iiav.nl/speaker/bluetooth/