Starterslink
Image default
Meubels

Verschillende materialen voor pasjeshouders

Verschillende materialen voor pasjeshouders

Als je je kaarten goed wilt ordenen, heb je een passen houder nodig. De populariteit van pasjeshouders neemt toe omdat steeds meer mensen cashless gaan. Ze hebben een eenvoudige portemonnee nodig om hun bankpasjes en visitekaartjes in op te bergen. Pasjeshouders zijn compacter dan portemonnees. Op deze manier is het handiger om het overal mee naartoe te nemen. Stop hem gewoon in je zak en je bent klaar om te gaan. Pasjeshouders is een veel voorkomende accessoire voor mannen en vrouwen. Het is verkrijgbaar in een breed gamma aan materialen, zoals leer, metaal en plastic. Welk materiaal past dan bij jouw stijl? Hier volgt een korte uitleg van verschillende soorten materialen voor pasjeshouders.

Leren pasjeshouders

Leer is een van de meest gebruikte materialen om een ​​  pasjeshouder uitschuifbaar te maken. Het is een duurzaam materiaal en kan jarenlang probleemloos worden gebruikt. het is tegelijkertijd duurzaam en stijlvol. De leren pasjeshouder kan meer dan 10 kaarten tegelijk bevatten zonder gemakkelijk te breken of te scheuren. Leren pasjeshouders kunnen in verschillende stijlen en kleuren worden gekocht, zodat je diegene kunt kiezen die bij je persoonlijkheid past.

Metalen pasjeshouders

Metalen pasjeshouders zijn populair omdat ze duurzaam, stevig en sterk zijn. Dit soort portemonnees zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze zeer sterk en bestand zijn tegen beschadiging en breuk. Metalen pasjeshouders zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je er een kunt kiezen die perfect bij je behoeften past. Een pasjeshouder heren is perfect voor mensen die altijd veel kaarten bij zich hebben, dus het is belangrijk om de juiste maat voor je behoeften te vinden. Anders kan het ongemakkelijk worden om met al deze kaarten erin rond te lopen.

Plastic pasjeshouders

Plastic is niet erg populair in vergelijking met leer of metaal, maar het heeft nog steeds zijn aandeel in de markt vanwege het lage prijskaartje en de duurzaamheid. Plastic pasjeshouders zijn er in vele kleuren en ontwerpen, dus je zult nooit problemen ondervinden bij het kiezen van een kaart die bij je stijl past. Een plastic pasjeshouder is ook waterdicht. Het kan je kaarten dus beschermen tegen vocht en water. Dit materiaal is de ideale keuze wanneer je een casual outfit draagt. Je kunt bijvoorbeeld een plastic pasjeshouder meenemen als je boodschappen doet of uitgaat met je vrienden.

Pasjeshouder van imitatieleer

Kunstleer is een soort synthetisch leer gemaakt van een mix van plastic en katoen. Dit materiaal is goedkoper dan echt leer. Het is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is hij flexibel en licht van gewicht, wat hem ideaal maakt voor pasjeshouders. Het grote voordeel van een kunstleren pasjeshouder is dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt vuil met een vochtige doek afvegen of een mild schoonmaakmiddel gebruiken om vlekken te verwijderen. Het materiaal heeft echter de neiging om na verloop van tijd te vervagen wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Kunstleer is een ideale optie als je een elegante pasjeshouder wilt hebben zonder veel geld uit te geven om leer te kopen.