Starterslink
Image default
Financieel

Incassobureau Incasso Advocaten

Een tijd geleden zocht ik een incassobureau en kwam ik op de website van Incasso Advocaten terecht. Gelukkig had ik namelijk nog helemaal geen ervaring met een incassobureau en had ik dus geen idee wie ik daarvoor moest inschakelen. En dus ben ik op het internet gaan zoeken. Zodoende kwam ik Incasso Advocaten tegen. Verder zal ik in dit blogje uitleggen waarom ik op zoek ben naar een incassobureau en hoe het uiteindelijk allemaal is verlopen.

Incassobureau inschakelen

Ik besloot om een incassobureau in te schakelen omdat ik naar mijn mening nu genoeg achter de openstaande facturen aan heb gezeten. Ik heb namelijk mijn eigen bedrijf, een groothandel in fruit, en heb daarvoor klanten die mijn facturen niet betalen. Het viel mij bij sommigen op dat, toen ik daar aankwam om de door hen bestelde producten op tijd af te leveren, dat het allemaal al niet heel erg goed liep. Er lagen namelijk nog heel veel producten die normaliter allang verkocht zouden moeten zijn.

En mijn vermoeden bleek helaas ook te kloppen. Want de facturen werden maar niet betaald. Eerst ben ik daar zelf de hele tijd achteraan gegaan en heb ik na gebeld etc. Maar helaas allemaal zonder resultaat. Vervolgens was ik het zat en besloot ik om een incassobureau in te gaan schakelen. Maar welke? Want ik had zoiets nog nooit eerder gedaan. Daarvoor ben ik dus op het internet gaan zoeken! En zodoende kwam ik de website van Incasso Advocaten tegen.

Incassoadvocaten.nl

Ik heb dan ook gebeld naar incassoadvocaten.nl en zij vroegen direct naar mijn verhaal. Ik heb dan ook verteld hoe alles in elkaar zit en gezegd dat ik dingen zoals de bestelling en de aflevering van de juiste producten allemaal zwart op wit heb staan.

Inmiddels zijn ze ermee begonnen en zijn een aantal openstaande facturen al opgelost.

Bezoek de website voor meer informatie :