Starterslink
Image default
Internet

Eenvoudig vastgoed beheren met deze software

Houdt u zich bezig met vastgoedmanagement, bijvoorbeeld als verhuurder of vanuit een vereniging van eigenaren? Dan weet u dat dit beheer een hele klus kan zijn. Gelukkig maakt de vastgoed software van Informant Software het beheer voor u een stuk eenvoudiger. Dankzij de software van deze expert kunt u gemakkelijk en flexibel overal ter wereld uw vastgoed beheren. De software is professioneel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk; dat voor u natuurlijk enkel voordelen heeft. Ervaar zelf het gemak van deze software en u wilt nooit echt meer anders!

Dit kunt u allemaal met deze unieke software voor vastgoed

De vastgoed software van Informant Software is niet alleen internationaal te gebruiken en zeer toegankelijk; het systeem biedt u ook een geheel van diverse handige functies. U kunt er uw gehele vastgoedbeheer mee regelen. Zo bevat het systeem een tool om financiële zaken te regelen, zodat u hier altijd snel inzicht in heeft. Ook is er een database waarin u diverse gegevens kunt opslaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over eigenaren, technische details, foto’s en huurders. Deze gegevens gebruikt u vervolgens eenvoudig voor onder andere automatische incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Daarnaast kunt u met de software op basis van alle boekingen de huurafrekeningen voor uw eigenaren op een eenvoudige manier samenstellen en versturen. Kortom: met deze software voor vastgoed heeft u alle benodigde diensten altijd bij de hand.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over deze vastgoed software? Kijk dan op de website van Informant Software en vraag een brochure aan. Ook kunt u bij vragen contact opnemen met het bedrijf en eventueel een afspraak maken voor een verdere toelichting van de mogelijkheden. Alle contactgegevens staan op de website en de medewerkers van dit softwarebedrijf helpen u graag. Schroom dus zeker niet om contact met hen op te nemen.

https://www.informant.nl/