Starterslink
Image default
Aanbiedingen

Business intelligence is de manier om jouw bedrijf een boost te geven!

Business intelligence is een superhandige tool die je bedrijf helpt bij het maken van beslissingen. Business intelligence, ofwel BI, koppelt allerlei data en geeft dit weer in een begrijpelijk manier. Vaak is dit in de vorm van een dashboard of rapport. In deze blog vertel ik jou alles over business intelligence en waarom jij dit zal moeten gebruiken voor jouw bedrijf.

Waarom is business intelligence een verstandige keus?

Business intelligence helpt jouw bedrijf bij het maken van de beste beslissing. Dit doet het door veel verschillende soorten data te combineren en dit binnen de context van jouw bedrijf te plaatsen. Specialisten kunnen BI inzetten om prestaties en concurrentie in een schematische weergave te zetten. Een voordeel hiervan is dat een bedrijf hierdoor soepeler en efficiënter werken. DaarnaaFst kan een specialist ook makkelijker trends in de markt ontdekken waardoor er meer winst behaald kan worden. Ook kun je de data voor specifieke doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld door klantgedrag te analyseren, werkzaamheden efficiënter te maken of concurrentieanalyses op te stellen.

Wie kan jou hierbij helpen?

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij ook graag tijd besparen door aan de slag te gaan met data? AllYourBi.nl is een partij met veel ervaring binnen business intelligence. Zij hebben specialisten in huis die precies weten hoe ze jou moeten helpen met business intelligence.

Het bedrijf heeft al veel bedrijven geholpen door hun kennis over data en business intelligence te gebruiken. Voor bedrijven met weinig of geen kennis ervaring met business intelligence hebben ze twee mogelijkheden bedacht: Proof Of Concept en een Maturity Assessment. Een POC is opgezet voor bedrijven die nog niet weten of business intelligence echt past binnen hun bedrijf en of het wel waarde heeft voor het bedrijf. Zij kunnen ervaring opdoen met een kleinschalig Power BI-dashboard. De Maturity Assessment steek iets anders in elkaar. Hierbij maakt AllYourBI een GAP-analyse en ontwikkelen ze een roadmap voor het bedrijf. Hierdoor kan jouw bedrijf direct aan de slag!

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over business intelligence dan raad ik het aan even een kijkje te nemen op de website of neem contact op met een specialist, ze helpen jou graag verder.