Starterslink
Image default
Ondernemen

Bbz Alkmaar

Woon of werk je in Alkmaar en wil je graag Bbz aanvragen, dan ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Zij weten precies wat hier de regels voor zijn en wanneer je wel of niet in aanmerking komt voor Bbz.

Wat is Bbz precies?

Bbz staat voor Besluit bijstandsverlening zelfstandigen. Dit kan aangevraagd worden wanneer je als zelfstandig ondernemer financiële hulp nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je een onderneming begint vanuit een uitkering. Oxyz kan je hier perfect bij helpen. Zij weten precies of je wel of niet in aanmerking komt voor Bbz.

Verschillende manieren van Bbz

Bbz kan je aanvragen wanneer je bijvoorbeeld als je een bijstandsuitkering ontvangt en een eigen bedrijf wil beginnen. Maar het kan ook zo zijn dat je een eigen onderneming hebt en tijdelijk in financiële problemen zit en financiële hulp nodig hebt.

De regels per situatie

Niet iedereen komt in aanmerking voor Bbz. Het ligt er helemaal aan in wat voor situatie je zit. Het verschilt per situatie of je recht hebt op het krijgen van Bbz en als je er dan recht op zou hebben, dan is nog de vraag in welke vorm je recht hebt zou hebben op Bbz .

Contact met Oxyz

Wil jij weten of je recht hebt op Bbz en wil je hulp hebben met het aanvragen, dan ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Zij kunnen je de juiste informatie verstrekken en je begeleiden bij het proces.

Bron: bbz Alkmaar

Bezoek de website voor meer informatie :