Starterslink
Image default
Aanbiedingen

5 leuke activiteiten om samen met je geliefde te doen

In een relatie is het belangrijk om quality time met elkaar door te brengen. En wat is er nu leuker dan wat (bord)spellen te spelen met je geliefde? Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed voor de onderlinge band. In deze blog delen we 5 leuke activiteiten om samen met je geliefde te doen, waaronder verschillende spellen!

 

Speel een escape room spel 

Een escape room is niet alleen spannend, maar ook een leuke uitdaging om samen met je geliefde aan te gaan. Er zijn tegenwoordig ook escape rooms die je thuis kunt spelen, zoals het spel “Escape Room – The Game” van Identity Games. Hierbij zit je in een doos met daarin verschillende raadsels en puzzels die je moet oplossen om te kunnen ontsnappen. Een leuke manier om samen je brein te kraken!

 

Dobbelspelletjes 

Een simpel dobbelspelletje kan ook voor uren plezier zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke variant op Yahtzee of het spelletje Qwixx. Dit zijn spellen die makkelijk te begrijpen zijn en die je snel kunt spelen. Perfect voor een gezellige avond samen met je geliefde!

 

Karaoke 

Trek de stoute schoenen aan en ga samen uit volle borst zingen tijdens een karaokeavondje. Of het nu thuis is, in een karaokebar of op een feestje, dit is een leuke manier om samen lol te hebben. Kies jullie favoriete nummers uit en zing samen de sterren van de hemel. Een lachgarantie!

 

Kookwedstrijd 

Houden jullie allebei van koken? Organiseer dan een kookwedstrijd! Zoek allebei een gerecht uit dat jullie willen maken en ga aan de slag in de keuken. Daarna is het tijd om elkaars creaties te beoordelen en te zien welk gerecht het lekkerste is. Een leuke manier om samen te koken én te proeven!

 

Spelletjesavond 

Organiseer een gezellige spelletjesavond met verschillende bordspellen. Zet wat lekkere hapjes op tafel en ga er samen goed voor zitten. Denk hierbij aan spellen zoals Ticket to Ride, Catan of Pandemic. Dit zorgt voor een leuke avond samen en ook nog eens de mogelijkheid om je strategische kanten te laten zien.

 

https://www.top1toys.nl