Starterslink
Image default
Verbouwen

Uw tegelvloer egaliseren

Wanneer u van plant bent uw tegelvoer te egaliseren moet u rekening houden met wat dingen. Als u de tegelvloer laat egaliseren wordt er een laagje egaline middel over uw vloer gelegd om hem recht te krijgen. Het egaline middel is een soort beton wat vloeibaar is en wat zich makkelijk laat bewerken. U kunt om verschillende redenen uw vloer laten egaliseren, bijvoorbeeld omdat de vloer kapot is of omdat u toe bent aan een nieuwe vloer. Er wordt vaak gekozen om de vloer te laten egaliseren met een vloerkleed van PVC, vinyl of marmoleum. In deze blog leest u alles over het egalisatieproces en wat erbij komt kijken. Lees dus snel verder!

Huur een professional in om uw tegelvloer te egaliseren

Het is altijd aan te raden om een professional in te huren om uw tegelvloer te laten egaliseren. U kunt het uiteraard ook zelf doen, maar als u hier geen ervaring mee heeft kan het lastig zijn om dit goed te doen. Het egalisatieproces kan een flink karweitje zijn en sommige mensen hebben daar nu eenmaal geen tijd voor.

Het egalisatieproces verlichten door een professional

Naast de tijdnood kan er ook van alles fout gaan als u er geen ervaring mee heeft. Tijdens het egalisatieproces kunnen beschadigen, krassen of oneffenheden ontstaan en dat is iets wat u natuurlijk wilt voorkomen. Daarom is het altijd beter om een professional in te huren en dan wordt uw tegelvloer egaliseren een makkelijke karwij.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-tegelvloer/