Starterslink
Image default
Boeken en Tijdschriften

Uw hardcover boek laten bedrukken doet u eenvoudig bij de specialist

Is het moment eindelijk daar? U heeft het schrijven van uw boek afgerond. Dan is het laten drukken van het boek uiteraard een logische vervolgstap. Laat uw hardcover boek drukken door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

Bij De Beste Boekdrukkers besteden ze veel aandacht aan duurzaamheid. Dit is te zien aan de het milieuvriendelijke FSC of PEFC papier dat ze inkopen. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Daarnaast geniet u van scherpe prijzen bij De Beste Boekdrukkers.

De beste kwaliteit voor uw hardcover boek wanneer u hem bij de specialist laat drukken

Het hebben van een harde kaft voor uw nieuwe boek geeft het net wat meer uitstraling. Dit laat u met de grootste zorg drukken bij De Beste Boekdrukkers. Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. De Beste Boekdrukkers heeft dertig jaar ervaring in het drukken van boeken en catalogi.