Starterslink
Image default
Boeken en Tijdschriften

Inspiratie nodig om een almanak te laten drukken?

Wil jij een leuke almanak laten drukken? Voor jezelf of voor jouw studentenvereniging? Een almanak of jaarboek is de perfecte manier om alle leuke gebeurtenissen van jouw tijd aan de universiteit vast te leggen. Door alles bij te houden in een almanak kan je jaren later nog eens terugblikken op al die onvergetelijke momenten met jouw vrienden. Heb jij echter nog geen inspiratie over wat voor almanak je wilt laten drukken? Kom dan langs in het kantoor van Het Uitgeefhuis. Deze drukkerij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het drukken van een almanak. In het kantoor vindt je een hele collectie met almanakken van jouw voorgangers. Zo krijg je alvast een idee van de mogelijkheden.

Beslis zelf hoe je jaarboek er uitziet

Wil jij een jaarboek of almanak laten drukken? Dan heb jij bij het Uitgeefhuis verschillende opties. Je kan ervoor kiezen om zelf de opmaak te verzorgen en het bedrijf enkel het jaarboek te laten drukken. Een andere optie is om de opmaak van de almanak op te stellen in de online editor. Voor het best verzorgde jaarboek kies je er echter voor om de vormgeving over te laten aan de professionals van het bedrijf. Ongeacht wat jij kiest, heb je verschillende opties voor het afwerken van jouw jaarboek. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol leeslint en dikker papier, of kies voor een c over van linnen of kunstleer. Wanneer je deze specialist jouw jaarboek of almanak laat drukken, beslis jij altijd zelf hoe deze er uitziet.

Jaarboek en heel wat ander studentendrukwerk

Het Uitgeefhuis is gespecialiseerd in de productie van studentendrukwerk. Dat wilt zeggen dat zij veel meer doen dan enkel het drukken van een almanak of jaarboek. Heeft jouw school of universiteit bijvoorbeeld een eigen krant? Dan kan je dit bedrijf in Breda jouw schoolkrant laten drukken. Bij hen krijg je bovendien altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. In hun online editor kan je bovendien jouw krant vormgeven. Ook voor het drukken van de verplichte schoolgids voor het primair onderwijs of het drukken van een educatief boek kan je als school terecht bij Het Uitgeefhuis. Ontdek alle mogelijkheden op hun bedrijfssite en vraag een offerte aan voor jouw project.