Starterslink
Image default
Muziek

Radio uit het buitenland luisteren, dat is ook mogelijk.

In Nederland zijn er een hoop radio stations beschikbaar. Dit assortiment wordt ook nog een uitgebreid door het aanbod radio stations dat online te vinden is. Online radio heeft vaak alle stations die je maar kunt bedenken vanuit de verschillende landen. Met de komst van het internet is het een stuk makkelijker geworden om muziek te kunnen luisteren vanuit de verschillende contreien in de wereld. Zo kun je nu zelfs luisteren naar de Einslive webradio in het buitenland. Voor een hoop radio fans is dit natuurlijk fantastisch. Het zal dan ook waarschijnlijk niet heel lang meer duren voordat je kunt genieten van het grote aanbod radio stations in de auto. Met de auto kun je helaas nog niet gebruik maken van internet radio’s en zul je het vaak nog moeten doen met de beschikbare FM frequenties die beschikbaar zijn.

Als je dan eenmaal thuis bent dan heb je wel weer de mogelijkheid om te genieten van alle beschikbare radio stations op het net. Als je graag wilt luisteren naar een specifiek genre dan is dat ook mogelijk via verschillende websites. Zo zijn er een hoop websites die een apart radio station hebben die maar een specifiek genre afspelen. Dit is fijn voor de mensen die graag een genre willen luisteren. Een ander soort radio station kan ook nog een bepaalde afspeellijst voor je maken aan de hand van de nummers die je leuk vind. Je luistert dan enkele nummers en geeft dan aan of je ze leuk vindt of niet. Aan de hand van de nummer die je leuk gevonden hebt wordt er dan een lijst gemaakt.

Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om bij thuiskomst te luisteren naar het radio station dat je aan had staan in je auto. Zo kun je luisteren naar je favoriete talkshow.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.radioguide.fm