Starterslink
Image default
Beauty en verzorging

Je gezicht aanpassen zoals jij dat wilt.

Je kunt er niet altijd helemaal uitzien zoals je dat zelf wil. Er zijn echter wel mogelijkheden om het een en ander aan te passen aan je lichaam. Hierbij kun je denken aan verschillende ingrepen die je kunt laten doen in het ziekenhuis. Er zijn echter ook ingrepen die je kunt laten doen zonder dat er plastische chirurgie aan te pas komt. Deze ingrepen worden vaak gedaan met behulp van injecties, fillers en botox. Er zijn verschillende manieren waarop je botox kunt gebruiken.

De meest voorkomende manier waarop botox gebruikt word is om het gezicht wat te liften. Hierbij moet je denken aan een liquid facelift of om andere plekken te vullen met botox zodat de rimpels minder zichtbaar worden. De donkeren kringen onder ogen kun je ook weg werken met behulp van botox en fillers. Bij de een kunnen de donkere kringen onder de ogen toch een heel last zijn. Dit zal voornamelijk zo zijn bij de vrouwen, want vrouwen vinden donkere kringen vaak best erg om te hebben. Vaak kun je er zelf niet zo heel veel aan doen en dan biedt zo’n ingreep toch wel de oplossing.

Het vergroten van de lippen is ook iets wat nog wel eens gedaan wordt. Het is een manier om de lippen weer wat voller te laten lijken, want door de jaren heen gaan ook je lippen erop achteruit. Bij de een is dat wat meer te zien bij de ander. Ook hier biedt botox dan een uitkomst voor. Het kan ook nog gebruikt worden voor medische doeleinden, want met behulp van botox is het ook nog mogelijk om een migraine te behandelen. Uit een onderzoek is gebleken dat het, afhankelijk van het soort migraine, wel degelijk effect heeft. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en niet bij elke soort kan het verholpen worden.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.faceland.nl