Starterslink
Image default
Horeca

Geniet van de unieke sfeer in dit bistro restaurant in Spakenburg

Bent u op zoek naar een goed bistro restaurant in Spakenburg? Dan moet u zeker een tafeltje reserveren bij Antonio’s Eethuys. Dit restaurant is gelegen aan het leuke centrum van vissersdorpje Spakenburg, maar de aankleding van de bistro zal u verbazen! De combinatie van landelijk en industrieel zorgt voor een unieke, hybride sfeer. Daarnaast vindt u midden in het restaurant een heerlijke gashaard. Deze verspreidt een fijne warmte zodat u nooit in de kou hoeft te zitten.

Ontdek de heerlijke gerechten op de uitgebreide menukaart

Op een warm plekje naast de haard geniet u in dit bistro restaurant in Spakenburg van heerlijke gerechten. Het menu heeft voor ieder wat wils: van chique tot classic. Denk aan ambachtelijke burgers met het beste vlees uit de omgeving, maar ook aan gerookte vis uit de Mibrasa-houtskooloven. Ook wanneer u vegetarisch bent, heeft u bij Antonio’s Eethuys genoeg keuze! De smaakvolle salades zijn een unieke combinatie van seizoensproducten met de favoriete dressings van de kok. Heeft u speciale (dieet)wensen? Of bent u van plan om met een grote groep een bezoek te brengen aan dit restaurant? Neem dan zeker even contact op met de medewerkers van het restaurants. Zij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Reserveer direct uw tafeltje voor een avond uit!

Wilt u zeker zijn van een prettig plekje in dit bistro restaurant in Spakenburg? Wacht dan niet langer en reserveer snel uw favoriete tafel voor een ontspannen avondje uit! Gaat uw voorkeur uit naar een zonovergoten tafeltje op het terras? Of vertoeft u liever aan een van de knusse tafeltjes rondom de gashaard? Geef uw voorkeur door bij het maken van de reservering. Dit kan zowel online als telefonisch. De contact- en reserveringsgegevens vindt u op de website van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg.

https://www.antonios-spakenburg.nl/