Starterslink
Image default
Toerisme

Een sfeervolle rondvaart door Amsterdam op een mooie boot

Bent u op zoek naar een gezellig uitje om samen met vrienden, familie of collega’s te ondernemen? Een rondvaart in Amsterdam is een enorm gezellige en sfeervolle activiteit voor diverse gelegenheden. Of u nu een familiedag heeft of een vrijdagmiddagborrel met het werk; een rondvaart door Amsterdam is enorm leuk! U geniet samen met uw gezelschap van heerlijk eten en drinken, terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. Dit is gegarandeerd wanneer u een rondvaart boekt bij Rederij ’t Smidtje. Dit bedrijf verhuurt allerlei sfeervolle boten die uitermate geschikt zijn voor een rondvaart door onze prachtige hoofdstad. Een mooie bijkomstigheid is dat alle boten van deze rederij volledig elektrisch varen. Zo is het niet alleen een sfeervolle rondvaart, maar ook een hele duurzame! Daarnaast maken elektrische boten geen geluid, waardoor u uw gezelschap goed kunt verstaan gedurende de tocht.

Kies het arrangement dat aansluit op uw wensen

Bij Rederij ’t Smidtje heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. Allemaal zorgen ze ervoor dat u uitgebreid geniet in de prachtige grachten van Amsterdam. Niet alleen de keuze van de boot is aan u, ook het kiezen van een arrangement dat past bij de gelegenheid wordt aan u besteed. Zo kiest u onder andere uit borrelarrangementen, dinerarrangementen en vergaderarrangementen. Zelfs arrangementen voor tijdens het Amsterdam Light Festival zijn mogelijk! Er is dus altijd een geschikte rondvaart in Amsterdam te boeken die past bij de gelegenheid.

Stel uw ideale rondvaart samen en vraag een offerte aan

In totaal beschikt deze rederij over meer dan 50 op- en afstappunten door heel Amsterdam. Wanneer u in Amsterdam woont, of met een ander vervoersmiddel komt is er dus altijd een punt bij u in de buurt. Er zijn ook punten die makkelijk bereikbaar zijn met de auto of het openbaar vervoer. Ook dit punt mag u bij het samenstellen van uw rondvaart zelf bepalen. Zo bepaalt u van A tot Z hoe de rondvaart eruit komt te zien.

https://smidtje.nl/