Starterslink
Image default
Rechten

Dagvaarding Hugo de Jonge

Er een dagvaarding aan Hugo de Jonge opgesteld en verstuurd door het Stichting Corona Onderzoek initiatief. Deze dagvaarding is opgesteld door de heer Niels Vanaken en de heer Edo Sweebe. Zij hebben deze brief ook op social media geplaatst, waarna die door veel verschillende individuen verder is gedeeld. Hugo de Jonge is de minister van Volksgezondheid en hierdoor heeft hij een grote invloed op het beleid en de maatregelen. In deze korte blog kan je alles lezen over dagvaarding Hugo de jonge en wat erin staat. Lees hieronder snel verder.

Wie heeft deze dagvaarding Hugo de Jonge gestuurd?

Stichting Corona Onderzoek heeft samen en namens verschillende ondernemers deze dagvaarding gestuurd aan Hugo de Jonge. Deze ondernemers zijn kritische over het huidige Corona beleid en willen zich door middel van deze dagvaarding hier tegen verzetten. Er zijn ook verschillende experts op het gebied van de polymerase chain reaction (PCR-test) benaderd en deze ondersteunen de inhoud van de dagvaarding aan Hugo de Jonge ook. Sinds het begin van de PCR-tests hebben mensen de resultaten vin twijfel getrokken en er komt steeds vaker terug dat deze niet betrouwbaar is. Toch worden op de test resultaten vele en belangrijke beslissingen genomen.

De inhoud van de dagvaarding

In de dagvaarding Hugo de Jonge worden sterke twijfels geuit op het huidige Coronabeleid. Hierin wordt bijvoorbeeld ook geuit dat de PCR-test op onbetrouwbaar onderzoek-gebaseerd is. De huidige PCR-test kan het normale influenza virus niet van het Coranavirus onderscheiden. Hierdoor krijg je onbetrouwbare en onoverzichtelijke test resultaten. Als je meer wilt weten over de inhoud van de dagvaarding Hugo de Jonge kunt u de website van Stichting Corona Onderzoek bezoeken.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/dagvaarding-hugo-de-jonge/

Gerelateerde artikelen

Scheiden in Amsterdam