Wilt u meer dan enkel groepsactiviteiten? Kom dan naar Brabant!

U bent met een groep vrienden op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Brabant, maar u zoekt meer dan dat. Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel heeft dan precies dat wat jullie zoeken. Zo beschikt men over een sfeervol eetcafé met bar waar u geniet van een uitgebreide lunch. Gaat uw voorkeur uit naar een barbecue of buffet in plaats van het doen van groepsactiviteiten in een natuurlijke omgeving in Brabant? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u met zowel grote als kleine groepen overnachten in een van de verschillende accommodaties.

Voldoende groepsactiviteiten te ondernemen in natuurrijke omgeving in Brabant

Mag u dit jaar het bedrijfsuitje op uw werk organiseren, maar heeft u geen idee wat jullie kunnen doen? Of heeft het bedrijf een jubileum en willen jullie goed uitpakken? Dan heeft u ontzettend veel keuze wat u kunt gaan doen. Maar wat is er nou leuker dan groepsactiviteiten ondernemen in de prachtige provincie Brabant? Niets natuurlijk. Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel (provincie Brabant) kunt u aan bijzondere groepsactiviteiten deelnemen. Van spannende speurtochten tot culinaire fiets- en wandeltochten en van bosritten te paard tot de heuse westernspelen. Voor iedere groep is er altijd iets te beleven bij dit recreatiecentrum!

Verblijf na deelneming aan groepsactiviteiten in groepsaccommodatie in Brabant

Binnenkort gaat u samen met een groep vrienden naar het mooie Brabant om deel te nemen aan bijzonder groepsactiviteiten. U kijkt er alleen tegenop om later die dag weer terug naar huis te reizen. Dat is gelukkig geen probleem bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Naast dat u in De Mortel, provincie Brabant, onvergetelijke groepsactiviteiten onderneemt, kunt u hier overnachten in een van de groepsaccommodaties. Is uw groep kleiner, wenst u meer privacy of neemt u de tent mee? Dan kiest u voor een van de chalets of voor een verblijf op de camping. Zo geniet u van een overnachting midden in de natuur. Zo zorgt u ook na de groepsactiviteiten voor een onvergetelijke middag.

Bezoek de website voor meer informatie :