Stijlvol en functioneel: de horecakleding van de specialist

Waarom moet horeca kleding er saai uitzien? Het hoeft niet altijd zwart-wit te zijn. Kies daarom uit de gevarieerde collectie van Segers. Bij dit Scandinavische merk wordt mode met functie op een slimme manier gecombineerd. De klassieke, tijdloze varianten raken nooit uit de mode en gaan jarenlang mee door de lange levensduur. Vanuit het hoofdkantoor in Borås worden de collecties ontworpen en in eigen fabrieken geproduceerd. Van de eerste steek tot aan het eindproduct, gedurende het gehele proces is er volledige controle. En deze controle merkt u, als u de horeca kleding van geweldige kwaliteit, zoals een horeca schort, draagt.

Straal de juiste sfeer uit met een horeca schort

In het hele restaurant moet het personeel er goed uitzien. De gasten hebben overal een mening over, ook over de kleding van uw personeel. Een horeca schort helpt het juiste gevoel over te brengen in uw restaurant.  En dat is precies de reden waarom u kiest voor de diverse schorten van Segers Horeca Kleding. Kies uit een divers aanbod zoals linnen, lederen, denim, plastic of tricot horeca schorten. Daarnaast zijn de schorten van alle gemakken voorzien. De nekbanden zijn verstelbaar, de schorten zijn voorzien van zakken en zijn makkelijk te knopen met een lus. Een korte sloof, lange sloof of traditioneel schort. De keuze is aan u.

Ambachtelijke horeca kleding sinds 1943

Al sinds 1943 is Segers de specialist in horecakleding. De familie startte toen met het maken van representatieve bedrijfskleding Het familiebedrijf startte dat jaar met het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding. De horeca, hotels en de zorg. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.

 

Krijg advies over de horecakleding voor uw etablissement

Wat voor horecakleding u draagt, dat is afhankelijk van uw zaak. De ober in