Starterslink
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele hulp bij een archief digitaliseren

Het digitaliseren van een papieren archief is vaak een hele klus. Hoe zorg je ervoor dat er geen data verloren gaat en alle informatie straks eenvoudig is op te zoeken? Hoe voorkom je dat er informatie in verkeerde handen valt en dat alles volgende de huidige wet- en regelgeving gebeurt? Het antwoord is simpel. Schakel de experts van Doxis in en je hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Deze specialisten hebben al jaren ervaring met digitaliseren en maken ook jouw archief graag digitaal. Stap over van analoog naar digitaal werken en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie!

Ook voor training van je eigen medewerkers

Het is natuurlijk heel fijn dat de specialisten van Doxis jouw analoge archief digitaliseren, maar het is wel zo handig als ook nieuwe gegevens voortaan meteen digitaal verwerkt worden. Daarom geeft Doxis jouw medewerkers graag een training waarin ze leren te werken met het digitale archief. Ze leren hoe ze gegevens digitaal verwerken en hoe ze de juiste informatie uit het archief ophalen. Je zult zien dat hierdoor de productiviteit van medewerkers aanzienlijk verbetert. Mochten er ooit problemen zijn, dan kun je de experts van Doxis altijd bereiken en helpen ze je de problemen op te lossen. Zo werkt alles weer snel naar behoren.

Ook overheidsorganisaties kunnen hier terecht

Veel overheidsorganisaties zijn verplicht om hun archief te digitaliseren en het archief over te brengen naar een archiefbewaarplaats. Dit wordt ook wel een e-depot genoemd. Aan zo’n e-depot worden hoge eisen gesteld. De experts van Doxis zijn hiervan op de hoogte en weten precies wat er nodig is voor een veilige digitalisering en opslag. Ook als overheidsorganisatie is het dus slim om een beroep te doen op de expertise van Doxis. Laat je ontzorgen door dit bedrijf en je archief wordt gegarandeerd snel en veilig gedigitaliseerd.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Benader uitzendbureau Den Bosch

Wat kost het om een animatievideo te laten maken?

Een incassobureau in Utrecht voor u!