Op vakantie met een goede reiskoffer

Jazeker het is binnenkort zover dat we weer allemaal op vakantie gaan en nu in het voorjaar wordt er gekeken naar een mooie vakantiebestemming. Ook zal er weer veel aan bagage worden meegenomen en dus is het belangrijk om ook een goede reiskoffers mee te nemen op reisl. Maar wat is nu een goede koffer en welke merken en modellen zijn er nu eigenlijk. Waar moet je vooral op letten bij de aanschaf van een koffer? Dit zijn allemaal zaken die aan de orde komen bij de aanschaf van een nieuwe resikoffer.

Kies een A merk koffer

Het klinkt wellicht wat klassiek maar toch is het in veel gevallen gewoon belangrijk een goed koffermerk te kiezen. Omdat er steeds meer nieuwe merken op de markt komen is de kwaliteit van alle modellen wat onoverzichtelijker geworden. Vooral merken die we nog niet eerder hebben gezien zullen zich eerst nog echt tijdens de reis moeten bewijzen en het zal niet de eerste keer zijn dat dit verkeerd gaat. Veel koffers die voor weinig geld worden gekocht hebben gewoon minder goede en slijtvaste eigenschappen. De wieltjes en de trekstang zijn dan vaal de beperkende onderdelen en zullen eerder stuk gaan dan bij een a-merk koffer. Kies dus altijd voor een verrouwd merk als Samsonte, Thule, American Tourister, Kipling of Rimowa. 

Garantie en online bestellen

Wanneer u een nieuwe reiskoffer gaat bestellen is het zeker de moeite waard om eens online te bekijken waar u deze koffer het goedkoopst kunt verkrijgen. Het is overigens wel erg belangrijk dat er een volwaardige garantie op de koffer wordt gegeven. Kies dus altijd een winkel waar dit duidelijk staat vermeld. Ook kan het verstandig zijn verschillende modellen te bekijken zeker de bekende merken als samsonite hebben een enorm assortiment en wellicht is er wel een leuke aanbieding voor een specifiek model. 

Bezoek de website voor meer informatie :