Mediator uit Tilburg

Afgelopen jaar ben ik gaan zoeken naar een mediator Tilburg. Ik heb steeds ruzie en het loopt dan erg uit de hand. Er zijn als beste wat dingen kapot gegaan. En ik merk dat ik er niet meer tegen kan en de kinderen ook niet. Ik wil scheiden, en wel zo snel mogelijk. Ik ben dus opzoek gegaan naar een mediator die mij kan helpen in deze situatie. Ik wil geen advocaat inschakelen omdat die alleen mijn belangen en die van de kinderen zou behartigen en niet die van mijn man. En ik wil het beste voor ons allemaal. Daarom zoek ik een mediator want die bemiddeld tussen mij en mijn man en daarom denk ik dat voor ons de beste situatie voort komt. Lees in deze blog over de zoektocht naar een mediator uit Tilburg.

Het Scheidingscollectief

Ik ben dus gaan zoeken naar een mediator Tilburg. In de hoop er één te vinden die voor mij zo snel mogelijk de scheiden kan helpen te regelen. Ik heb al nagedacht over het huis en hoe ik het wil met de kinderen. Ik moet het alleen nog tegen mijn man vertellen. Maar het juiste moment daarvoor heb ik nog niet gevonden. Die avond heb ik het hem verteld en hij bleef er erg rustig onder. Maar begreep het gelukkig wel. Daarom ben ik samen met hem gaan zoeken naar een mediator die ons kan bijstaan in deze moeilijke periode. ik heb gezocht en al snel kwamen we een mediator Tilburg tegen die ons beide wel een goed gevoel gaf. Ik kwam Het Scheidingscollectief tegen. Ik heb hen benaderd en konden beide al die dag langs komen. We hebben plannen gemaakt en hebben uitleg gekregen over wat er allemaal bij een scheiding komt kijken. Nadat allemaal besproken was kon alles echt in gang worden gezet.

De scheiding is doorgezet. Het heeft wat tijd gekost maar na enkele weken waren we klaar met alles te regelen. Inmiddels woon ik samen met de kinderen in een mooi huisje. Mijn ex zie ik nog regelmatig en de kinderen gaan er met plezier heen. Ik ben Het Scheidingscollectief Tilburg erg dankbaar met de uitstekende hulp die zij hebben geboden!

Bezoek de website voor meer informatie :