Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft u onlangs een puppy gekocht, of is uw eigen honds recentelijk moeder geworden van kerngezonde puppy’s? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Laat uw hond écht hond zijn met de accessoires van Hubertus Gold

Uw trouwe viervoeter uitlaten is natuurlijk noodzaak. Niet alleen voor frisse lucht, maar ook voor een actief moment op de dag. Het is belangrijk dat u en uw hond voldoende beweging krijgen op een dag. Daarom leent het weekend zich perfect om er even op uit te gaan. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Hubertus Gold Premium is geschikt voor honden van 10 maanden oud

Een ruim assortiment hondenvoer bij Dogline biedt u het voordeel dat er ook voor uw hond een geschikt voor van voer is. Wat voor hond heeft u? En hoe oud is uw hond? Na een periode van 10 maanden is een hond volwassen. Afhankelijk van het ras wordt de voeding hierop aangepast. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Bezoek de website voor meer informatie :