Echte persoonlijke aandacht voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Wanneer u hulp zoekt bij kinderen met gedragsproblemen, is persoonlijke aandacht voor u kind ontzettend belangrijk. Daarom staat dit hoog in te vaandel bij het kleinschalige zorgcentrum Trivers. Zij begrijpen dat elk kind anders is en dus andere therapieën nodig heeft. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

U werkt in het onderwijs en zoekt hulp voor kinderen met gedragsproblemen. In dat geval is het aan te raden om eens contact op te nemen met Trivers. Zij zijn gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen van 6 tot 18 jaar

Gedragsproblemen komen in elke leeftijdscategorie voor en het is vaak zaak dat ze zo snel mogelijk worden erkend en behandeld. Bij Trivers, een kleinschalig zorgcentrum, kunnen kinderen van 6 tot 18 jaar terecht voor hulp bij sociale-, emotionele-, leer- en gedragsproblemen. Voor ieder ‘probleem’ hebben de therapeuten een oplossing op maat. Dit zal soms wel tijd kosten en resultaten worden op langere termijn behaald. Bij gedragsproblemen kunt u bijvoorbeeld denken aan concentratie- en aandachtstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, ODD en CD.  Ieder gedragsprobleem heeft weer verschillende vormen waardoor het belangrijk is om eerst uitvoerig onderzoek te plegen. Schakelt u Trivers in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen. Zowel in Breda, Roosendaal als Zevenbergen bent u van harte welkom.

Bezoek de website voor meer informatie :