De Corolle babypop bestelt u gemakkelijk online

Starterslink

Op het verlanglijstje van de verjaardag van uw zoon of dochter staat een pop. Helaas heeft u weinig tijd om alle speelgoedwinkels langs te struinen. Dan bestelt u de babypop van het Franse merk Corolle gewoon in de webshop van Carrabas Speelgoed. U kiest allereerst uit een veelzijdige collectie poppen voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze plaatst u vervolgens in uw winkelmandje, waarna u binnen enkele muisklikken het bestelproces doorloopt en veilig betaalt via bijvoorbeeld iDEAL. Bestelt u voor 15.00 uur? Dan heeft u de babypop de eerstvolgende werkdag al in huis.

Meer dan alleen een Corolle babypop online te bestellen

Wist u dat u bij Carrabas Speelgoed ook terechtkunt voor meer dan alleen het bestellen van een Corolle babypop? Het is niet voor niks de online specialist van authentiek speelgoed. Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u babyspeelgoed, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Al het speelgoed bestelt u gemakkelijk via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.

In de fysieke winkel kunt u ook terecht voor een Corolle babypop en ander speelgoed

Koopt u het speelgoed voor uw kind(eren) het liefst in een fysieke winkel in plaats van online? Omdat u suggesties, persoonlijk advies of handige tips wilt ontvangen? Ook dan is Carrabas Speelgoed het adres voor u. Naast dat u een Corolle babypop en ander speelgoed online bestelt, kunt u deze ook in de winkel in Rotterdam kopen. Hier ontdekt en bezichtigt u het gehele assortiment. De winkel ligt nabij het centrum aan de Jonker Fransstraat 99 en is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.30 uur. De speelgoedspecialist kijkt er naar uit om u te ontvangen!